Mancing Udang Galah Sungai Perak

Mancing Udang Galah Sungai Perak. Kali ini kami mencoba menglang kesuksesan pemecahan rekor di sungai kualan dalam mendapat udang galah terbanyak. Mancing udang galah di anak sungai kalimantan barat.

Mancing Udang Galah Sungai Perak
Mancing udang galah YouTube from www.youtube.com

Kali ini kami mencoba menglang kesuksesan pemecahan rekor di sungai kualan dalam mendapat udang galah terbanyak. Berita baiknya tak harus memakai racikan umpan secara khusus. Untuk memancing udang galah, pakailah joran yang memiliki ujung lentur.

Umpan Mancing Kolam Udang Terbukti Galak.

Menyediakan perkhidmatan bot untuk memancing udang galah di sekitar sungai perak. Mancing udang galah || udang i'm comming again. Untuk udang ukuran kecil tidak jauh berbeda dengan ukuran sedang yakni memakan umpan secara perlahan.

Saat Kita Melakukan Mancing Di Sungai,Mungkin Akan Lebih Banyak Pilihan Ikan Yang.

Sebelum kita terjun langsung ke sungai. Supaya anda dapat memperoleh hasil pancingan yang memuaskan. Dalam mancing udang galah muara berikut umpan dan triknya, anda juga harus memerhatikan alat pancing yang akan dipakai.

Waktu Tepat Pas Untuk Memancing Udang.

Biasanya udang sangat agresif pada malam hari. Untuk menarik perhatian udang yang akan dipancing, anda seharusnya menggunakan joran sebagai umpan. Zubir geliga (014 2521801) kerol udang (017 5808750) pakej 1.

Memancing Udang Galah Di Sungai Kurau (Kuala Kurau), Perak.

Apabila melakukan aktiviti memancing terutamanya di sungai, banyak jenis kemalangan yang boleh berlaku tanpa disedari. Musim udang galah sungai perak telah tiba.. Jangan memancing udang di musim hujan.

Tiktok Video From 🌷El🌹 (@Hummingbird1988):

Rm 40 sahaja (sampan 13.5 kaki + enjin 2 kuda (minyak penuh) + max 3 org (pandu sendiri) pakej 2. Waktu terbaik mancing udang galah ialah pada saat kemarau dan air surut. Lokasi atau spot memancing juga perlu diperhatikan.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *